Новини

Вітаємо студентку першого курсу з призначенням стипендії Президента України

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 26.10.2021

Вітаємо студентку першого курсу нашого інституту спеціальності 181 «Харчові технології» Воробець Анастасію Володимирівну – призерку Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2021 році із призначенням стипендії Президента України.

Згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 25 жовтня 2021 року №1123 переможцям Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт 

читати далі>>>


Ярмарок вакансій

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 24.09.2021

 23.09.2021р Обласна служба зайнятості проводила "Ярмарок вакансій". Понад 50 роботодавців міста пропонували працевлаштування за різними професіями. Професійно-технічні та вищі навчальні заклади проводили майстер-класи та рекламували спеціальності за якими вони готують спеціалістів. Співробітники кафедри хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції активно долучилися до 

читати далі>>>


Відбулась зустріч студентів-харчовиків і роботодавця

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 22.09.2021

В рамках співпраці з роботодавцями та іншими стейкхолдерами 22 вересня цього року студенти спеціальності 181 "Харчові технології" мали зустріч-лекцію із заступником директора АТ "Чернівецький хлібокомбінат" Сандуляком Василем Дмитровичем. Наша кафедра багато років співпрацює з даним підприємством: студенти проходять практику, а  випускники кафедри успішно працюють технологами та лаборантами на цьому виробництві, неодноразово Сандуляк В.Д. очолював

читати далі>>>


Перед Великоднем на виробництво

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 05.05.2021

 Перед Великоднем студенти спеціальності "Харчові технології" мали нагоду попрацювати на харчовому виробництві - допомогти пакувати великодню випічку та ознайомитись з технологією виробництва пасок та калачів на одному з найпотужніших хлібокомбінатів міста Чернівці. Кафедра співпрацює з хлібокомбінатом, на якому студентам проводяться екскурсії, виробничі практики.

читати далі>>>


Студентська наукова конференція. Секція "Хімія і Харчові технології"

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 22.04.2021

 Щорічна студентська наукова конференція вже вдруге відбувається у дистанційному режимі. Студенти-харчовики взяли активну участь у роботі конференції в секції "Хімія та Харчові технології", на якій представили результати своїх досліджень. Традиційно в цій секції також взяли участь міжнародні учасники - студенти Краківської політехніки.

читати далі>>>


Наші студенти на міжнародній конференції

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 21.12.2020

Iliuk Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції вітає студентку 4 курсу Ілюк Джоанну з успішною усною доповіддю на 9-тій міжнародній конференції International Conference for students - STUDENT IN BUCOVINA, яка відбулась 18 грудня 2020 року. Організатор – The "Stefan cel Mare" University, Food Engineering Faculty. Доповідь на тему «BACTERICIDE PACKAGING MATERIALS CONSISTING THE NANOSIZED DISPERSE TITANIUM(IV) OXIDE». 

читати далі>>>


Натуральне сироваріння та локальний продукт

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 04.12.2020

1 Вчора відбулась онлайн лекція для студентів-харчовиків на тему "Натуральне сироваріння та розвиток локального продукту як важливі складові соціально-економічного життя нашого регіону " засновниці "Міриної майстерні сиру" та сімейної козиної ферми, пекаря та сировара Міри Волощук. Студенти мали унікальну можливість ознайомитись з основними тенденціями натурального сироваріння в Україні і в світі, дізнатися що таке афінаж сирів та професія афінажер, про локальний продукт з географічним зазначенням, такі як гуцульська бринза чи італійський

читати далі>>>


Хімія та винна галузь

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 25.10.2020

 В п’ятницю, 23 жовтня 2020 року, відбулась дистанційна лекція доктора Андрія Тарасова (Інститут Енології Вищої школи Гайзензхайм, Німеччина) з використанням онлайн платформи BigBlueButton для студентів та викладачів ІБХБ на тему “Хімія та винна галузь”.

читати далі>>>


З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ!

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 18.10.2020

cake Всіх працівників харчової промисловості з професійним святом – і тих, хто є вже професіоналом у цій справі, і тих, хто цю цікаву, благородну і смачну професію обрав нещодавно, і тих, хто тільки навчається цій професії.

Нехай ваше благополуччя буде ситним, як 

читати далі>>>


З Днем знань!

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 01.09.2020

1 Шановні студенти, колеги, випускники та абітурієнти! Щиро вітаємо Вас із початком нового навчального року, з першим днем осені та Днем знань. Щиро бажаємо міцного здоров'я, наснаги та натхнення, щоб цей семестр був емоційно легшим за попередній, цікавішим, пізнавальнішим, успішнішим. З великим бажанням очікуємо на зустріч з Вами у стінах нашого корпусу!

 

 

читати далі>>>