Новини

«Геофорум»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 13.02.2024

чНауково-технічна конференція «Геофорум» ЗАХІДНЕ ГЕОДЕЗИЧНЕ ТОВАРИСТВО Українського товариства геодезії і картографії запрошує до участі в XXVІІ Науково-технічній конференції «Геофорум -2024», що відбудеться 10-12 квітня 2024 р. на базі готелю «Валентина» у Брюховичах. Тематичні напрямки роботи конференції...

читати далі>>>


ВАКАНСІЯ ЗА ОП «ЗЕМЛЕУСТРІЙ ТА КАДАСТР»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 13.02.2024

сЧернівецький офіс ТОВ «Поділля Зем Центр» розмістило оголошення щодо вакансії у сфері геодезії, картографії та землеустрою на повну зайнятість. Кваліфікаційні вимоги посадові обов’язки, інформація про строковість посади, умови оплати праці та контактні дані роботодавця наведено за посиланням: www.work.ua/jobs/5526496/

 

читати далі>>>


Наукова весна

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 12.02.2024

чXIV Міжнародна науково-технічна конференція аспірантів та молодих вчених «Наукова весна» 27-29 березня 2024 р. відбудеться конференція, до участі в якій запрошуються: аспіранти, докторанти та молоді вчені. Форма участі – заочна (дистанційна), з виступом або без виступу. Участь у конференції – безкоштовна.

читати далі>>>


Акредитація ОП “Землеустрій та кадастр” (наказ на призначення ЕГ)

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 12.02.2024

яНаказ (№264-Е, від 12.02.2024 р.) про призначення експертної групи для проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі за спеціальністю 193 “Геодезія та землеустрій” за першим рівнем вищої освіти освітньо-професійної програми “Землеустрій та кадастр”.

читати далі>>>


Вакансія для здобувачів освіти за спеціальністю 201 «Агрономія»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 12.02.2024

чГромадська організація «Буковинська агенція регіонального розвитку» опублікувала вакансію лаборанта агролабораторії для роботи на котрій готові взяти студента. Кваліфікаційні вимоги, умови роботи, перелік обов’язків та контактні дані....

читати далі>>>


Неформальна освіта – що це?

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 09.02.2024

xcЦе коли ви навчаєтеся самотужки. Сюди належать заняття із репетиторами й тренерами, короткотривалі курси, лекції, тренінги й навіть підвищення кваліфікації. Головна перевага – ефективність. Тобто якщо мені потрібно вдосконалити свої професійні навички з англійської мови, на курсах я вчитиму граматику й лексику, а не слухатиму лекції, чому важливо вивчати іноземні мови. Здобувати неформальну освіту може будь-хто, незалежно від віку, статі чи професії. 

читати далі>>>


Гостьова лекція в ОДАУ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 08.02.2024

ч8 лютого 2024 року кандидатом технічних наук, доцентом кафедри геоматики, землеустрою та агроменеджменту Тарасом Гуцулом проведено гостьову лекцію для здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем Одеського державного аграрного університету на тему «Геостатистичний аналіз і моделювання». 

читати далі>>>


Вибухова та пожежна небезпека на виробництві. Рекомендації щодо дій під час виникнення пожежі

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 08.02.2024

x8 лютого 2024 року інженером з пожежної безпеки і цивільного захисту 1-ї категорії КП ЧТУ Костеняком Олександром Петровичем (посвідчення про функціональне навчання у сфері цивільного захисту № 23003199; посвідчення про проходження навчання з питань пожежної безпеки) проведено інструктаж для навчання учасників освітнього процесу спеціальності 193 Геодезія та землеустрій діям під час надзвичайних ситуацій на тему: «Вибухова та пожежна небезпека на виробництві. Рекомендації щодо дій під час виникнення пожежі».

читати далі>>>


Акредитація ОП “Землеустрій та кадастр” (підготовка СО)

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 08.02.2024

sУ межах підготовки до акредитаційної експертизи і враховуючи заяву про акредитацію, колектив кафедри геоматики, землеустрою та агроменеджменту, під керівництвом гаранта ОПП “Землеустрій та кадастр” першого (бакалаврського) рівня Гуцула Тараса Володимировича, підготували відомість про самооцінювання освітньої програми.

читати далі>>>


Відкрите лекційне заняття

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 08.02.2024

ч7 лютого 2024 р. к. с.-г. н., доц. Мирончук К.В. в ауд. 12 проведено відкрите лекційне заняття для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем з дисципліни Землевпорядне креслення та комп’ютерна графіка в землеустрої на тему «Креслярські матеріали, інструменти та приладдя». 

читати далі>>>