Новини

Матеріали третього тренінгу по GreenDeal (Areas 6-10)

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 12.10.2020

Horizon 2020 - Green Deal Call
 
• Безпосередньо відповідає цілям Зеленого курсу
• Мета:
- досягти відчутних результатів;
- за відносно короткий проміжок часу.
• Акцент буде зроблений на системних міжгалузевих підходах...
 

читати далі>>>


Оголошено конкурс «Зелений курс» для проєктів, які прискорюють зелену та цифрову трансформацію ЄС

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 08.10.2020

Європейська комісія оголосила конкурс на 1 млрд. євро для дослідницьких та інноваційних проєктів, що стосуються кліматичної кризи та захисту унікальних європейських екосистем та біорізноманіття. «Зелений курс», який фінансується Горизонтом 2020, сприятиме відновленню Європи після коронавірусної кризи, перетворюючи челенджі на інноваційні можливості. Терміни подання проєктів: 22.09.2020 - 26.01.2021

читати далі>>>


Комісія оголосила переможців премії Horizon Impact Award 2020

Опубліковано: NCP, 29.09.2020

Європейська Комісія оголосила переможців другого завершального етапу Horizon Impact Award - премії, яка присвячена проектам, що фінансуються ЄС, результати яких мали вплив на суспільство в Європі та за її межами. Проекти, які здобули перемогу, допомогли зменшити викиди СО2 багатьох провідних авіакомпаній, розробили перший прозорий дисплей, який вже випустили на ринок декілька компаній, покращили якість життя дітей із серцевою недостатністю та ін. 



Читати повний текст

читати далі>>>


Нові рекомендації щодо безпечного та етичного переходу до автомобільного руху без водіїв

Опубліковано: NCP, 26.09.2020

Європейська комісія опублікувала звіт незалежної групи експертів з питань етики Автоматизованих транспортних засобів (CAVs). Хто повинен нести відповідальність у разі зіткнення, коли немає водія? Як можна забезпечити етичний та відповідальний обмін даними CAVs? Чи пішоходи та велосипедисти піддаються більшому ризику на дорогах з безпілотними автомобілями? У новому звіті Експертна група наводить двадцять рекомендацій щодо безпеки дорожнього руху, конфіденційності, справедливості та відповідальності... 

Читати повний текст

читати далі>>>


Закриття конкурсу FET Innovation LaunchPad 14.10.2020 - Подайте заявку, щоб трансформувати результати вашого проекту на реальні ринкові можливості

Опубліковано: NCP, 25.09.2020

Розпочато зворотний відлік щодо закриття конкурсу LaunchPad для інновацій Майбутні та Новітні Технології (FET) 14 жовтня 2020 року! Цей конкурс має на меті трансформувати результати проектів, що фінансуються Pathfinder / FET, у соціальні або економічні інновації. Винагорода до 100000 євро доступна за проект, який орієнтований на ненаукові аспекти та перетворення результатів Pathfinder на ранній стадії в справжню інновацію із соціально-економічними наслідками.

Читати  далі

читати далі>>>


Нагорода Horizon Impact Award 2020: номіновано 10 фіналістів

Опубліковано: NCP, 17.09.2020

Європейська комісія оголосила 10 проектів, які вийдуть на завершальний другий етап Horizon Impact Award – премії, яка присвячена проектам, що фінансуються ЄС, результати яких мали вплив на суспільство в Європі та за її межами. Премія відзначає та нагороджує найвпливовіші та найефективніші результати проекту в рамках програми "Горизонт 2020", програми ЄС з досліджень та інновацій та її попередника, Сьомої рамкової програми (FP7, 2007-2013).

Читати повний текст

читати далі>>>


Перше фінансування «Зеленого Курсу» у розмірі понад 307 мільйонів євро від Європейської Ради з питань інновацій отримали 64 стартапи, створені для підтримки плану відновлення Європи

Опубліковано: NCP, 06.09.2020

Європейська Рада з питань інновацій присудила понад 307 мільйонів євро 64 новаторським стартапам «зеленого курсу» і малим та середнім підприємствам, що сприяють досягненню цілей стратегії Європейського Зеленого Курсу та Плану відновлення Європи. Пропозиції, які перемогли, варіюються від інноваційних рішень для автомобільної, аерокосмічної та морської галузей до новітніх матеріалів та технологій системної інженерії.

Читати повний текст

читати далі>>>


Європейські Комісії підтримають програму Еразмус+ в університетах Європи додатковими 34 мільйонами від програми «Горизонт 2020»

Опубліковано: NCP, 31.08.2020

Сьогодні Європейська Комісія оголосила, що перші 17 альянсів університетів, відібраних за програмою Еразмус +, отримають додаткові 2 мільйони євро від програми "Горизонт 2020". За такої підтримки європейські університети будуть досліджувати подальшу інтеграцію та трансформацію у своїх науково-дослідних та інноваційних місіях.

Читати повний текст

читати далі>>>


Оновлена програма з нанотехнологій на 2019-2020

Опубліковано: NCP, 12.07.2019

Нещодавно було уточнені та оновлено робочі програми за різними тематичними напрямами, а також розклади останніх конкурсів програми ЄС Горизонт 2020
Знайти партнерів, координаторів, обговорити ідеї проектів та взяти участь в конкурсах останнього року програми варто використати всі можливості національних контактних пунктів. 

читати далі>>>


Актуальні конкурси програми Горизонт 2020 на оновленому порталі

Опубліковано: NCP, 25.11.2018

З 16 жовтня оголошено низку нових конкурсів Leadership in Enabling and Industrial Technologies (LEIT), в тому числі Nanotechnologies, Advanced Materials, Biotechnology and Advanced Manufacturing and Processing. 

Потенційні апліканти можуть отримати доступ до списку існуючих запитів щодо пошуку партнерів для певної теми за допомогою сторінок тем окремих конкурсів. Також, нова функція Порталу дає можливість представникам LEAR створювати запити щодо пошуку партнерів від імені своєї організації.

читати далі>>>