Новини

Гостьова лекція від професіонала-практика для здобувачів вищої освіти за ОП «Біотехнології та біоінженерія»

Опубліковано: Стус Юля Валеріївна, 19.02.2024

  Вже традиційно на кафедрі біохімії та біотехнології було організовано гостьову лекцію від професіоналів-практиків для здобувачів вищої освіти за ОП «Біотехнології та біоінженерія». Цього разу до нас завітала завідувачка виробничої лабораторії найбільшого рибопереробного підприємства у західному регіоні ТОВ «ГАЛС-2000» Анастасія Обрадович.
  В ході гостьової лекції на тему: «Докладно про систему HACCP і не тільки..!» розглянули питання щодо принципів системи НАССР, залучення дерева рішень, принципів вибору критичних точок та формування системи ризиків, упереджень, які пов’язані із впровадженням цієї системи якості. Лектор продемонструвала пакет нормативних документів, якими регламентується впровадження НАССР. В ході плідного обговорення на конкретних прикладах виробництва «ГАЛС-2000» було розглянуто та уточнено всі критичні етапи при формуванні та впровадженні системи НАССР на підприємствах харчового профілю.
 Відрадно, що Анастасія Сергіївна є випускницею Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича за ОП «Біотехнології та біоінженерія». Наші випускники стають нашими стейкхолдерами!