Новини

Магістри ННІБХБ - 2023. Вручення дипломів

Опубліковано: Стус Юля Валеріївна, 17.01.2024

16.01.2024. у Мармуровій залі ЧНУ імені Юрія Федьковича відбулось урочисте вручення дипломів випускникам магістратури 2023 р. ННІБХБ.

Серед інших кафедр – випускники кафедри біохімії та біотехнології, які навчались за освітньою програмою «Біохімія та лабораторна діагностика».

Ми з легкістю відпускаємо своїх вихованців у самостійне життя, бо впевнені у їхній якісній фаховій підготовці. Адже кваліфікаційні наукові роботи, які вони виконували впродовж 1,5 року, – це потужний досвід планування експерименту, його проведення, аналізу та інтерпретації отриманих результатів, формулювання висновків, вміння захистити свої здобутки перед екзаменаційною комісією. Теоретичною базою знань, на якій ґрунтуються всі експериментальні дослідження, є спецкурси, передбачені освітньою програмою «Біохімія та лабораторна діагностика».

Серед нинішніх випускників є ті, що вже працевлаштовані в біохімічних, імунологічних, цитологічних, мікробіологічних лабораторіях медичних установ різних регіонів України.

Бажаємо всім магістрам - 2023 успішної фахової самореалізації в мирній, квітучій Україні. Ми віримо в вас. У добру путь, наші дорогі випускники.

А нам – і надалі виховувати нові покоління біохіміків. Чекаємо на вступників 2024 року в Чернівецькому національному університету імені Юрія Федьковича на кафедрі біохімії та біотехнології.

Галина КОПИЛЬЧУК – зав.кафедри біохімії та біотехнології.