Новини

Міжнародна академічна мобільність студентів кафедри біохімії та біотехнології

Опубліковано: Стус Юля Валеріївна, 09.06.2023

08.06.2023 р. група студентів-магістрантів, які навчаються за освітньою програмою «Біохімія та лабораторна діагностика» і студентів бакалаврату освітньої програми «Біологія» (3 та 4 курс), очолювана професором, зав. кафедри біохімії та біотехнології Галиною КОПИЛЬЧУК, відвідали університет Штефана чел Маре (Сучава, Румунія) і на факультеті медицини та біології взяли участь в обговоренні подальшої співпраці в рамках європейських та транскордонних проєктів.

З проректором Ştefan PURICI та деканом факультету медицини та біології  Mihai COVAȘĂ домовилися про можливість проходження практики студентами кафедри біохімії та біотехнології, міжнародного стажування викладачів та наукової співпраці.

Студенти ознайомилися з науково-дослідними лабораторіями факультету медицини та біології, сучасними біохімічними методами в мікробіології, біотехнології та медицині з використанням новітнього обладнання, а також з навчально-освітніми програмами та матеріально-технічним забезпеченням навчального процесу.

Така співпраця шляхом впровадження європейських освітніх стандартів сприятиме удосконаленню освітніх програм і підвищенню якості навчального процесу в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича та сприятиме розвитку міжнародного співробітництва.

Фото з деканом факультету медицини та біології, професором університету dr. Mihai COVAȘĂ