Новини

Розширюємо професійні горизонти: зустріч із ембріологом київської клініки лікування безпліддя «Інститут репродуктивної медицини» («Клініка Дахно»)

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна / Oksana V. Ketsa, 07.07.2022

В рамках практики, що цьогоріч відбувалася у змішаній формі, студенти-третьокурсники спеціальностей 091 «Біологія» та 162 «Біотехнології та біоінженерія» мали не лише можливість відвідати спеціалізовані лабораторії, що функціонують на підприємствах харчової галузі та у медичних закладах нашого міста, а й ознайомитися з роботою Інституту репродуктивної медицини (м. Київ).

Віртуальну екскурсію здійснив випускник нашого інституту, ембріолог Савчук Любомир Трохимович. Цікава лекція, інформативна презентація, представлення матеріально-технічного оснащення лабораторій викликали значну зацікавленість студентів. Спеціаліст розповів про причини, частоту прояву репродуктивних порушень, охарактеризував сучасні репродуктивні технології та важливість роботи ембріолога, вказав фактори, що дозволять зберегти репродуктивне здоров’я.

По закінченню презентації, студенти мали змогу вільно поспілкуватися з Савчуком Л.Т та отримати відповіді на чисельні питання, які їх хвилювали. Дякуємо нашим славним захисникам, які тримають мирне небо та забезпечують можливість подібних зустрічей. Сподіваємося, що таке активне спілкування з висококваліфікованими спеціалістами  сприятиме професійному росту студентів та розширюватиме межі їх майбутньої діяльності.