Новини

СТУДЕНТИ БІОХІМІКИ СЕРЕД НАЙКРАЩИХ

Опубліковано: Стус Юля Валеріївна, 03.10.2022

Міністерством освіти і науки України опубліковано список здобувачів фахової передвищої та вищої освіти, яким призначено іменну академічну стипендію Верховної Ради України на 2022/2023 навчальний рік за високі  освітні досягнення та здобутки у науково-дослідницькій діяльності.

Згідно з  наказом  Міністерства освіти і науки України від 27 вересня 2022 року №861 «Про призначення іменних академічних стипендій Верховної ради України здобувачам фахової передвищої та вищої освіти на 2022/2023 навчальний рік» 172 студенти українських закладів фахової передвищої та вищої освіти протягом навчального року отримуватимуть іменні академічні стипендії Верховної ради України.

Серед стипендіатів – магістрантка кафедри біохімії та біотехнології навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів ЧНУ Бойчук Андріана.

Деталі за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/npa/pro-priznachennya-imennih-akademichnih-stipendij-verhovnoyi-radi-ukrayini-zdobuvacham-fahovoyi-peredvishoyi-ta-vishoyi-osviti-na-20222023-navchalnij-rik