Новини

Студентка-біотехнолог – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна / Oksana V. Ketsa , 08.05.2018

За підсумками проведеного рецензування та захисту наукового проекту Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія», який відбувся у Національному університеті «Львівська політехніка» студентку 5-го курсу кафедри біохімії та біотехнології Іванну Краєвську (науковий керівник к.б.н., доцент Васіна Л.М.) визнано переможцем та нагороджено Дипломом І ступеня.

Перемога нашої студентки є результатом системної роботи ректорату з відкриття нових перспективних спеціальностей, зокрема «Біотехнологія», фінансової підтримки при створенні сучасних навчальних та науково-дослідних лабораторій, наполегливої праці науково-викладацького складу та студентів, можливості виробничого стажування не лише на підприємствах нашого краю, а й у Республіці Польща.

Щиро вітаємо Іванну Краєвську, її керівника та групу науковців кафедри, яка займається біотехнологією гідробіонтів, із заслуженою перемогою та бажаємо подальших успіхів у роботі. Віримо, що знання та вміння, отримані студентами у нашому університеті, дадуть можливість повноцінної реалізації у сферах однієї з найперспективніших професій ХХІ сторіччя – біотехнології.