Новини

Участь аспірантів і співробітників кафедри біохімії та біотехнології у конференції-конкурсі молодих учених «Актуальні проблеми біохімії та біотехнології-2016»

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 08.06.2016

 Закінчення весни у столиці відзначилося проведенням конференції-конкурсу молодих учених «Актуальні проблеми біохімії та біотехнології-2016», яка проходила з 26 по 27 травня 2016 року на базі Інституту біохімії імені О.В. Палладіна НАН України.

Під час роботи конференції молоді науковці з провідних вищих навчальних закладів України презентували результати своїх досліджень у секціях «Біохімія», «Молекулярна біологія», «Біотехнологія» та «Медична біохімія». Наш університет гідно представили аспіранти та співробітники кафедри біохімії та біотехнології Інституту біології, хімії та біоресурсів: Борщовецька Віра Леонідівна, Кушнірик Ольга Василівна, Маліщук Ірина Володимирівна та Островська Юлія Казимирівна, які отримали грамоти за високий науковий рівень виконання робіт та активну участь у роботі конференції.

За підсумками роботи конкурсної комісії, аспірантка 3-го року навчання Кушнірик О.В. (науковий керівник – д.б.н., професор М.М. Марченко) була відзначена грамотою та грошовою премією за майстерність представлення доповіді.

Вітаємо та бажаємо нашій молоді подальших успіхів!