Новини

Участь кафедри біохімії та біотехнології ННІБХБ Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича у просвітницькому заході «FESTнаука» 19.05.2024, м. Чернівці, сквер С. Воробкевича.

Опубліковано: Стус Юля Валеріївна, 22.05.2024

19 травня 2024 року науковці та студенти кафедри біохімії та біотехнології взяли участь у науково-просвітницькому заході «FESTнаука» – локація  «Біохімічна лабораторія».
Відвідувачі «Біохімічної лабораторії» мали змогу провести клініко-лабораторні та імунологічні тести, якісні реакції на біологічні речовини продуктів харчування, експрес методи визначення мікроорганізмів у повітрі тощо.
Серед відвідувачів - школярі різного віку, студенти медичного коледжу. Прийшли ознайомитися з локацією «Біохімічна лабораторія» також студенти молодших курсів БДМУ.
Молоді вчені та студенти кафедри біохімії та біотехнології з ентузіазмом та зацікавленістю пояснювали принципи та механізми біохімічних реакцій, пригощали юних відвідувачів смаколиками та запрошували стати абітурієнтами Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.