Новини

Відбулося засідання секції біохімії та біотехнології студентської наукової конференції

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна / Oksana V. Ketsa , 18.04.2018

17 квітня 2018 року відбулося засідання секції біохімії та біотехнології щорічної загальноуніверситетської студентської наукової конференції, де виступили студенти 3-5 курсів з науковими доповідями з актуальних проблем біохімії, біотехнології та біоінженерії.
Цьогорічна конференція відзначилася підвищеною активністю та ентузіазмом студентів у підготовці доповідей та виступах. До доповідачів було багато цікавих і змістовних запитань, на які звучали не менш цікаві та змістовні відповіді. В цілому панувала дружня, невимушена проте наукова, робоча атмосфера.
Для більшої мотивації учасників конференції голосами студентської аудиторії за процедурою таємного голосування обрані переможці, якими стали:

Обрадович  Анастасія, студентка ІІІ курсу спеціальності  ”Біотехнологія та біоінженерія” (тема доповіді – Rhpdotorula spp. як перспективні продуценти ліпідів);

Строїч Ольга, студентка ІV курсу спеціальності  ”Біологія” (тема доповіді – Показники обміну Купруму в щурів за умов токсичного ураження на тлі аліментарної депривації протеїну).

Переможці отримали грамоти, інші учасники конференції – дипломи за активну участь.

Вітаємо переможців та учасників конференції!