Новини

Викладачі Інституту біології, хімії та біоресурсів взяли участь в роботі Інформаційного Дня Рамкової Програми ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт 2020»

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 22.12.2015

18 грудня 2015 р. співробітники кафедри біохімії та біотехнології в складі делегації на чолі з директором Інституту біології, хімії та біоресурсів професором Марченко М.М. взяли участь у тренінгу з написання проектних пропозицій на здобуття фінансування наукових досліджень в рамках Програми ЄС «Горизонт 2020». Захід був організований Національним контактним пунктом за пріоритетними напрямами «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка» і «Здоров’я, демографічні зміни та добробут».

В рамках заходу, окрім участі в тренінгах по створенню консорціумів та написанню проектних пропозицій, були проведені робочі зустрічі з керівництвом УжНУ та викладачами біологічного та медичного факультетів.

Праворуч – Ректор УжНУ професор В.І. Смоланка, керівник НКП при УжНУТ.М. Симочко, експерт НКП професор Н.В. Бойко, директор Інституту біології, хімії та біоресурсів ЧНУ професор М.М. Марченко, доцент кафедри біохімії та біотехнології ЧНУ Л.В. Худа, доцент кафедри біохімії та біотехнології ЧНУ О.І. Худий.