Новини

Вирішення конфлікту без конфлікту

Опубліковано: Стус Юля Валеріївна, 15.04.2024

Конфлікти досить часто супроводжують нас у навчанні, на роботі, у сім’ї, в побуті. Звісно, краще уникати конфлікту, але, коли він уже розгорівся, варто спробувати вирішити його без конфлікту. І тут на допомогу приходить медіація. Фахівець-медіатор кваліфіковано допоможе вибратися із павутиння образ, непорозумінь емоційно-психологічного перенапруження.
 
Саме питанням можливості врегулювання конфлікту без конфлікту була присвячена зустріч студентів і викладачів кафедри біохімії та біотехнології ННІБХБ з координаторкою медіаційної служби ЧНУ, асистенткою кафедри публічного права юридичного факультету – Лідією Нестеренко та Наталею Волковою – адвокаткою, асистенткою кафедри публічного права юридичного факультету ЧНУ, яка відбулася 15.04.2024 р.
 
Студенти були проінформовані про підходи до мирного вирішення конфліктів серед учасників освітнього процесу, заходи запобігання їх виникненню та укріплення атмосфери порозуміння в процесі реалізації освітньої діяльності. 
 
Невимушеність зустрічі викликала в учасників заходу зацікавленість до питань, які обговорювались, жваву дискусію та бажання ближче познайомитися з діяльністю навчально-наукової лабораторії медіації, переговорів та арбітражу юридчного факультету ЧНУ.
 
Щиро вдячні завідувачці кафедри публічного права юридичного факультету ЧНУ д.ю.н., професорці Руслані Гаврилюк за підтримку в організації зустрічі; Лідії Нестеренко та Наталі Волковій – за змістовну та цікаву розповідь і діалоги.