Новини

Візит директора Інституту біохімії імені О.В. Палладіна НАН України

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна / Oksana V. Ketsa, 05.09.2022

28 серпня Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича відвідав директор Інституту біохімії імені О.В.Палладіна Національної академії наук України, академік-секретар Відділення біохімії, фізіології і молекулярної біології НАН України, академік НАН України, академік Національної академії медичних наук України Сергій Комісаренко.

З травня 1992 до лютого 1998 року Сергій Васильович призначений першим Надзвичайним і Повноважним Послом України у Великій Британії та Ірландії. Сьогодні науковець входить до складу Комісії з біобезпеки та біологічного захисту при РНБО України,  затвердженої Указом Президента України від 10 грудня 2020 року № 560 «Про склад Комісії з біобезпеки та біологічного захисту при Раді національної безпеки і оборони України».

Вчений зустрівся з викладачами, студентами й абітурієнтами університету та розповів про новітні досягнення в галузі біохімії, біотехнології, імунології та біобезпеки. Під час зустрічі слухачі задавали цікаві запитання та активно вступали у дискусію.