Новини

Зустріч зі стейкхолдерами на кафедрі біохімії та біотехнології

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна / Oksana V. Ketsa, 22.12.2020

21 грудня 2020 р. викладачі та студенти кафедри біохімії та біотехнології мали можливість on line зустрітися зі стейкхолдерами – співробітниками імунологічної лабораторії Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні

Подія надзвичайно актуальна та корисна, особливо для магістрантів, які навчаються за ОП «Біохімія та лабораторна діагностика».

Студенти 6 курсу саме в цей день захистили магістерські роботи, і тепер питання працевлаштування стало для них ключовим.

Не менш корисною ця зустріч була і для студентів бакалаврату спеціальності «Біологія», які обрали кафедру біохімії та біотехнології, і вже теж задумуються над можливістю працевлаштування.

Цікава розповідь завідувачки імунологічної лабораторії – Галини Нікорич про різновиди імунологічних аналізів, які щоденно проводяться співробітниками, та, особливо, демонстрація on line методики ІФА на автоматичному біохімічному аналізаторі, який, зокрема, співробітники використовують з метою лабораторної діагностики Covid-19, викликали щиру зацікавленість слухачів із великою кількістю запитань.

Зустріч відбулася у невимушеній, дружній атмосфері. Майже всі працівники лабораторії – випускники біологічного факультету нашого університету, окремі з них – біохіміки, і це надавало особливої теплоти та довірливості у стосунках.

Надалі зустрічі студентів кафедри біохімії та біотехнології з потенційними роботодавцями стануть системними.