Перелік магістерських робіт

Перелік кваліфікаційних магістерських робіт, що виконуються на кафедрі біохімії та біотехнології

 

ПІП студента

Тема магістерської роботи

ПІП керівника кваліфікаційної роботи

1

Ковальчук Максим Вікторович

Особливості кальцієво-фосфорного метаболізму в організмі щурів за умов різного забезпечення харчового раціону протеїном та сахарозою

д.б.н., професор
Копильчук Галина Петрівна

2

Кузяк Олеся Михайлівна 

 NO-синтазна система в гепатоцитах щурів при регенерації печінки за умов різного забезпечення харчового раціону протеїном і сахарозою

д.б.н., професор
Копильчук Галина Петрівна

3

Михальчук Яна Русланівна 

Ліпідний склад печінки щурів за дії бісфенолу А та низькорівневого лазерного опромінення

д.б.н., професор
Марченко Михайло Маркович

4 Рубанець Марія Миколаївна  Вільнорадикальне пошкодження субклітинних фракцій печінки за умов опромінення тварин низькорівневим діодним лазарем та введення бісфенолу-А д.б.н., професор
Марченко Михайло Маркович

5

Мамієнко Валерія Олександрівна 

Біохімічні показники функціонального стану нирок за умов введення бісфенолу А та низькорівневого лазерного опромінення

д.б.н., професор
Марченко Михайло Маркович

6

Куцак Наталія Борисівна

Ферментативна активність різних форм ксантиноксидази у печінці та карциноми Герена за дії лазерного опромінення

к.б.н., доцент
Кеца Оксана Віталіївна

7

Онежко Альона Василівна 

Ферментативна і неферментативна ланка антиоксидантного захисту у печінці та карциноми Герена за дії лазерного опромінення

к.б.н., доцент
Кеца Оксана Віталіївна

8

Лучик Тетяна Василівна 

Показники стану імунологічної реактивності у щурів за умов різної забезпеченості раціону нутрієнтами

к.б.н., доцент
Волощук Оксана Миколаївна

9

Плитус Андріана Василівна  Визначення активності ензимів метаболізму пуринових нуклеотидів у печінці щурів за умов різної забезпеченості раціону сахарозою та харчовим протеїном к.б.н., доцент
Волощук Оксана Миколаївна

10

Стус Юлія Валеріївна  Активність вільнорадикальних процесів у печінці щурів за умов різної забезпеченості раціону сахарозою та харчовим протеїном к.б.н., доцент
Волощук Оксана Миколаївна

11

Пашкану Михайло Біотехнологічні підходи підвищення якості кисломолочної продукції д.б.н., доцент 
Худий Олексій Ігорович

 12

 Калюжна Юлія Андріївна  Вплив компонентного складу середовища на ензиматичну активність фенілаланін аміак-ліази та нагромадження цінних метаболітів Rhodotorula glutinis   к.б.н., доцент
Васіна Лілія Миколаївна

13

Обрадович Анастасія

Вплив нанопрепарату оксиду
церію на представників роду
Rodotorula

 к.б.н., доцент
Васіна Лілія Миколаївна
14 Турянська Євдокія Біотехнологія отримання фікобілінпротеїнового комплексу на основі біомаси ціанобактерії Nostoc linckia к.б.н., асистент
Чебан Лариса Миколаївна
15 Марценюк Володимир Вплив нанодисперсного TiO2 на окислювальні процеси та мікробіологічну безпеку фруктових соків к.б.н., асистент
Чебан Лариса Миколаївна