Перелік магістерських робіт
Перелік кваліфікаційних магістерських робіт, що виконуються на кафедрі біохімії та біотехнології
№ |
ПІП студента |
Тема магістерської роботи |
ПІП керівника кваліфікаційної роботи |
1 |
Ковальчук Максим Вікторович |
Особливості кальцієво-фосфорного метаболізму в організмі щурів за умов різного забезпечення харчового раціону протеїном та сахарозою |
д.б.н., професор |
2 |
Кузяк Олеся Михайлівна |
NO-синтазна система в гепатоцитах щурів при регенерації печінки за умов різного забезпечення харчового раціону протеїном і сахарозою |
д.б.н., професор |
3 |
Михальчук Яна Русланівна |
Ліпідний склад печінки щурів за дії бісфенолу А та низькорівневого лазерного опромінення |
д.б.н., професор |
4 | Рубанець Марія Миколаївна | Вільнорадикальне пошкодження субклітинних фракцій печінки за умов опромінення тварин низькорівневим діодним лазарем та введення бісфенолу-А | д.б.н., професор Марченко Михайло Маркович |
5 |
Мамієнко Валерія Олександрівна |
Біохімічні показники функціонального стану нирок за умов введення бісфенолу А та низькорівневого лазерного опромінення |
д.б.н., професор |
6 |
Куцак Наталія Борисівна |
Ферментативна активність різних форм ксантиноксидази у печінці та карциноми Герена за дії лазерного опромінення |
к.б.н., доцент |
7 |
Онежко Альона Василівна |
Ферментативна і неферментативна ланка антиоксидантного захисту у печінці та карциноми Герена за дії лазерного опромінення |
к.б.н., доцент |
8 |
Лучик Тетяна Василівна |
Показники стану імунологічної реактивності у щурів за умов різної забезпеченості раціону нутрієнтами |
к.б.н., доцент |
9 |
Плитус Андріана Василівна | Визначення активності ензимів метаболізму пуринових нуклеотидів у печінці щурів за умов різної забезпеченості раціону сахарозою та харчовим протеїном | к.б.н., доцент Волощук Оксана Миколаївна |
10 |
Стус Юлія Валеріївна | Активність вільнорадикальних процесів у печінці щурів за умов різної забезпеченості раціону сахарозою та харчовим протеїном | к.б.н., доцент Волощук Оксана Миколаївна |
11 |
Пашкану Михайло | Біотехнологічні підходи підвищення якості кисломолочної продукції | д.б.н., доцент Худий Олексій Ігорович |
12 |
Калюжна Юлія Андріївна | Вплив компонентного складу середовища на ензиматичну активність фенілаланін аміак-ліази та нагромадження цінних метаболітів Rhodotorula glutinis | к.б.н., доцент Васіна Лілія Миколаївна |
13 |
Обрадович Анастасія |
Вплив нанопрепарату оксиду |
к.б.н., доцент Васіна Лілія Миколаївна |
14 | Турянська Євдокія | Біотехнологія отримання фікобілінпротеїнового комплексу на основі біомаси ціанобактерії Nostoc linckia | к.б.н., асистент Чебан Лариса Миколаївна |
15 | Марценюк Володимир | Вплив нанодисперсного TiO2 на окислювальні процеси та мікробіологічну безпеку фруктових соків | к.б.н., асистент Чебан Лариса Миколаївна |