Новини

День відкритих дверей на кафедрі ботаніки, лісового і садово-паркового господарства

Опубліковано: Волуца Олена Дмитрівна, 17.05.2023

 12 травня 2023 року кафедра ботаніки, лісового і садово-паркового господарства Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича гостинно відчинила двері для школярів та вчителів закладів загальної середньої освіти та коледжів міста та області. В цей день кафедру відвідали понад 50 учнів та вчителів Багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей, Чернівецького багатопрофільного ліцею № 4, Кадубовецького опорного закладу загальної середньої освіти I-III ступенів та інших ЗЗСО. 

 Під час проведення заходу майбутні абітурієнти ознайомились з матеріально-технічною базою кафедри – шкільним класом біології, лабораторіями анатомії і морфології рослин, мікології та фітопатології, експонатами музею та гербарію кафедри, отримали відповіді від викладачів та студентів кафедри на всі запитання щодо вступу та перспектив працевлаштування випускників спеціальності «Середня освіта (біологія та здоров’я людини)». Проведено екскурсію по ботанічному саду. 

 У заході взяли участь випускники кафедри, які працюють у закладах загальної середньої освіти та коледжах міста і області. На згадку гостям вручали рекламні буклети і тематичні плакати «Орхідеї Буковини» та «Увага первоцвіти».