Новини

Пізнавальний тематичний захід «День плодів»

Опубліковано: Волуца Олена Дмитрівна, 11.11.2023

  2 листопада 2023 року на кафедрі ботаніки, лісового та садово-паркового господарства за ініціативи доцента кафедри Романюк Оксани Миколаївни було організовано тематичний захід «День плодів» для учнів навчальних закладів м. Чернівці.
  На захід, який провели студенти 302 групи, завітали учні 7-11 класів Чернівецького багатопрофільного ліцею №4 та учні 7 класу Чернівецького ліцею №5 «Оріяна» разом із своїми вчителями. Діти з великою зацікавленістю знайомились з малопоширеними нетрадиційними культурами та їх плодами, які представлені в колекціях Ботанічного саду ЧНУ.
  Спільно з студентами учні здійснили пізнавальний екскурс стежками Ботанічного саду, який органічно перейшов у науковий інтерактив в лабораторії. Тут учні із захопленням знайомились з особливостями мікроскопічної структури плодів, їх різноманітністю та смаковими якостями. Учні протягом всього заходу активно долучались до виконання завдань, задавали багато цікавих питань та приймали участь в обговоренні. Всі учні відзначили, що вони дуже цікаво і змістовно провели час в затишній атмосфері кафедри та колективі студентів і викладачів.