Новини

Всеукраїнська науково-практична конференція „Відтворимо ліси разом”

Опубліковано: Волуца Олена Дмитрівна, 11.05.2016

Міністерство освіти і науки України, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді за підтримки Державного агентства лісових ресурсів України та Товариства лісівників України до Міжнародного дня Лісу  проводили у м. Києві 21-22 березня 2016 року Всеукраїнську науково-практичну конференцію „Відтворимо ліси разом”. Учасниками конференції стали науковці Національного університету біоресурсів і природокористування України, представники Товариства лісівників України, Міністерства аграрної політики, керівники шкільних лісництв.

У роботі конференції прийняв участь і виступив з доповіддю на тему «Розвиток рекреації і лісового туризму, як один з шляхів екологічного виховання молоді» кандидат економічних наук, доцент кафедри ботаніки, лісового і садово-паркового господарства Інституту біології, хімії та біоресурсів, заслужений працівник сільського господарства Ковальський Анатолій Йосипович.

Головна мета заходу – привернення уваги державних та громадських організація до проблем збереження біологічного різноманіття лісових екосистем, відтворення та розширення площі високопродуктивних стійких насаджень, підвищення фахового рівня керівників учнівських лісництв, а також сприяння співпраці навчальних закладів, органів державної влади, громадських організацій в поліпшенні ефективності роботи учнівських лісництв.

З матеріалами конференції можна ознайомитись у бібліотеці кафедри ботаніки, лісового і садово-паркового гоподарства.