Абітурієнту

На кафедрі здійснюється підготовка фахівців за спеціальністю 181 "Харчові технології".

Вступ на навчання (ОР "Бакалавр" на основі ПЗСО) у 2023 році за результатами НМТ (держзамовлення чи платна форма навчання).

Конкурсні предмети (та їх вагові коефіцієнти):

Основний блок  - українська мова (0,3), математика (0,5),

Додатковий блок- історія України (0,2), іноземна мова (0,3), біологія (0,2), фізика (0,5), хімія (0,5) 

 

Також можливий вступ за результатами НМТ 2022 року чи ЗНО 2021 та 2020 років

 

Скорочена форма навчання на основі ОКР Молодшого спеціаліста, ОС Молодшого бакалавра

1. Українська мова

2. Математика (ДЗ або ПЛ) або будь-який інший предмет (ПЛ)

3. Фаховий іспит (181)

  

Ми пропонуємо Вам:

  • Цікаве та якісне навчання
  • Сучасні методи наукових досліджень
  • Пізнавальні практики на виробництвах
  • Участь у міжнародних конференціях та громадських заходах
  • Широкі можливості працевлаштування

 

Кого ми готуємо:

-        Технологів харчових виробництв;

-        Спеціалістів у галузі харчової та переробної промисловості;

-        Фахівців з експертної оцінки якості та безпечності сировини та готової харчової продукції;

-        Спеціалістів для лабораторій різних контрольно-аналітичних служб

 

Наші випускники працюють технологами, інженерами, завідувачами виробничих лабораторій на провідних харчових підприємствах Буковини та інших областей, серед яких:

  • АТ «Чернівецький хлібокомбінат»;
  • ПрАТ "Чернівецький олійно-жировий комбінат";
  • ТОВ «Дьолер Буковина»;
  • ТОВ «Саадет Україна»;
  • ТОВ "Буковина Агро Трейд-2011";
  • ТОВ "Лілак";
  • ТОВ "БХП" (ТМ "Бакара кофі")

а також ряд інших харчових та переробних підприємств різних форм власності.

 

Запрошуємо до нашої "харчової" сім'ї)