Абітурієнту

Освітня програма "Якість і безпека харчової продукції" за спеціальністю 181 "Харчові технології" буде проходити планову акредитацію у 2024-2025 н.р.

Вступ на навчання (ОР "Бакалавр" на основі ПЗСО, ОКР Молодшого спеціаліста, ОС Молодшого бакалавра) у 2024 році за результатами НМТ (бюджет або контракт).

Перелік конкурсних предметів (НМТ 2024)

Вагові коефіцієнти

Перелік конкурсних предметів (НМТ 2022-2023)

Вагові коефіцієнти

 
 

1. Українська мова

0,3

1. Українська мова

0,3

 

2. Математика

0,5

2. Математика

0,5

 

3. Історія

0,2

3. Історія

0,2

 

4. Іноземна мова

0,3

3. Іноземна мова

0,3

 

4. Біологія

0,2

3. Біологія

0,2

 

4. Фізика

0,5

3. Фізика

0,5

 

4. Українська література

0,2

3. Хімія

0,5

 

4. Географія

0,2

4. Мотиваційний лист

-

 

4. Хімія

0,5

 

5. Мотиваційний лист

-

 

 

 

Ми пропонуємо Вам:

  • Цікаве та якісне навчання
  • Сучасні методи наукових досліджень
  • Пізнавальні практики на виробництвах
  • Участь у міжнародних конференціях та громадських заходах
  • Широкі можливості працевлаштування

 

Кого ми готуємо:

-        Технологів харчових виробництв;

-        Спеціалістів у галузі харчової та переробної промисловості;

-        Фахівців з експертної оцінки якості та безпечності сировини та готової харчової продукції;

-        Спеціалістів для лабораторій різних контрольно-аналітичних служб

 

Наші випускники працюють технологами, інженерами, завідувачами виробничих лабораторій на провідних харчових підприємствах Буковини та інших областей, серед яких:

  • АТ «Чернівецький хлібокомбінат»;
  • ПрАТ "Чернівецький олійно-жировий комбінат";
  • ТОВ «Дьолер Буковина»;
  • ТОВ «Саадет Україна»;
  • ТОВ "Буковина Агро Трейд-2011";
  • ТОВ "Лілак";
  • ТОВ "БХП" (ТМ "Бакара кофі")

а також ряд інших харчових та переробних підприємств різних форм власності.

 

Запрошуємо до нашої "харчової" сім'ї)