Абітурієнту
Освітня програма "Якість і безпека харчової продукції" за спеціальністю 181 "Харчові технології" буде проходити планову акредитацію у 2024-2025 н.р.
Вступ на навчання (ОР "Бакалавр" на основі ПЗСО, ОКР Молодшого спеціаліста, ОС Молодшого бакалавра) у 2024 році за результатами НМТ (бюджет або контракт).
Перелік конкурсних предметів (НМТ 2024) |
Вагові коефіцієнти |
Перелік конкурсних предметів (НМТ 2022-2023) |
Вагові коефіцієнти |
|
1. Українська мова |
0,3 |
1. Українська мова |
0,3 |
|
2. Математика |
0,5 |
2. Математика |
0,5 |
|
3. Історія |
0,2 |
3. Історія |
0,2 |
|
4. Іноземна мова |
0,3 |
3. Іноземна мова |
0,3 |
|
4. Біологія |
0,2 |
3. Біологія |
0,2 |
|
4. Фізика |
0,5 |
3. Фізика |
0,5 |
|
4. Українська література |
0,2 |
3. Хімія |
0,5 |
|
4. Географія |
0,2 |
4. Мотиваційний лист |
- |
|
4. Хімія |
0,5 |
|
||
5. Мотиваційний лист |
- |
|
Ми пропонуємо Вам:
- Цікаве та якісне навчання
- Сучасні методи наукових досліджень
- Пізнавальні практики на виробництвах
- Участь у міжнародних конференціях та громадських заходах
- Широкі можливості працевлаштування
Кого ми готуємо:
- Технологів харчових виробництв;
- Спеціалістів у галузі харчової та переробної промисловості;
- Фахівців з експертної оцінки якості та безпечності сировини та готової харчової продукції;
- Спеціалістів для лабораторій різних контрольно-аналітичних служб
Наші випускники працюють технологами, інженерами, завідувачами виробничих лабораторій на провідних харчових підприємствах Буковини та інших областей, серед яких:
- АТ «Чернівецький хлібокомбінат»;
- ПрАТ "Чернівецький олійно-жировий комбінат";
- ТОВ «Дьолер Буковина»;
- ТОВ «Саадет Україна»;
- ТОВ "Буковина Агро Трейд-2011";
- ТОВ "Лілак";
- ТОВ "БХП" (ТМ "Бакара кофі")
а також ряд інших харчових та переробних підприємств різних форм власності.
Запрошуємо до нашої "харчової" сім'ї)