Абітурієнту

Кафедра здійснює підготовку фахівців за спеціальністю 181 "Харчові технології".

Для вступу на навчання необхідно скласти ЗНО з таких предметів (сертифікат УЦОЯО):

Повна форма навчання на основі ПЗСО (ДЗ або ПЛ)*

1. Українська мова та література (0,25)**
2. Математика (0,4)  
3.  Історія України, або Іноземна мова, або Біологія, або Географія, або Фізика, або Хімія (0,25)

* (ДЗ) – можливе навчання за державним замовленням, (ПЛ)  лише платна форма навчання

**  ваговий коефіцієнт конкурсного предмету; 

ваговий коефіцієнт атестату  0,1

 

Скорочена форма навчання на основі ОКР Молодшого спеціаліста, ОС Молодшого бакалавра

1. Українська мова

2. Математика (ДЗ або ПЛ) або будь-який інший предмет (ПЛ)

3. Фаховий іспит (181)

  

Ми пропонуємо Вам:

  • Цікаве та якісне навчання
  • Сучасні методи наукових досліджень
  • Пізнавальні практики на виробництвах
  • Участь у міжнародних конференціях та громадських заходах
  • Широкі можливості працевлаштування

 

Кого ми готуємо:

-        Технологів харчових виробництв;

-        Спеціалістів у галузі харчової та переробної промисловості;

-        Фахівців з експертної оцінки якості та безпечності сировини та готової харчової продукції;

-        Спеціалістів для лабораторій різних контрольно-аналітичних служб

 

Наші випускники працюють технологами, інженерами, завідувачами виробничих лабораторій на провідних харчових підприємствах Буковини та інших областей, серед яких:

  • АТ «Чернівецький хлібокомбінат»;
  • ПрАТ "Чернівецький олійно-жировий комбінат";
  • ТОВ «Дьолер Буковина»;
  • ТОВ «Саадет Україна»;
  • ТОВ "Буковина Агро Трейд-2011";
  • ТОВ "Лілак";
  • ТОВ "БХП" (ТМ "Бакара кофі")

а також ряд інших харчових та переробних підприємств різних форм власності.

 

Запрошуємо до нашої "харчової" сім'ї)