Новини

Хімія та винна галузь

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 25.10.2020

В п’ятницю, 23 жовтня 2020 року, відбулась дистанційна лекція доктора Андрія Тарасова (Інститут Енології Вищої школи Гайзензхайм, Німеччина) з використанням онлайн платформи BigBlueButton для студентів та викладачів ІБХБ на тему “Хімія та винна галузь”. На лекції обговорювались наукові напрями і проблеми галузі, приклади цікавих наукових проектів, зокрема дослідження впливу збільшення концентрації CO2 в атмосфері на якість винограду, вплив матеріалу корків на органолептичні властивості вина, застосування освітлювачів, SO2 та інші цікаві питання.

Після доповіді студенти та викладачі мали змогу поставити питання та отримати актуальні відповіді. Дякуємо д-ру Тарасову за цікаву і змістовну лекцію.

Tarasov_lection

Tarasov_lection