Новини

Освітній процес не зупиняється: студентка-переселенка з Харкова виконує магістерську роботу на кафедрі хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції ЧНУ

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 17.05.2022

На разі, освітній процес відновився дистанційно. Проте виконання кваліфікаційних робіт прикладного характеру вимагає проведення експериментальних досліджень. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича всіляко підтримує студентів-переселенців і надає допомогу у здобутті майбутньої професії. Зокрема, на кафедрі хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів проводиться експериментальне виконання дипломної роботи магістрантки Харківського державного біотехнологічного університету спеціальності «Харчові технології» Солнцевої Світлани (науковий керівник, д.т.н., проф. Євлаш В.В.). Матеріально-технічна база кафедри оснащена сучасними приладами та усім необхідним обладнанням, використання яких забезпечить належну якість виконання роботи.

Наша співпраця з Харківським державним біотехнологічним університетом триває кілька років майже з самого початку відкриття на кафедрі спеціальності «Харчові технології» та є плідною. Результати спільних наукових досліджень публікуються у провідних наукових журналах, презентуються на наукових конференціях. Ми й надалі із задоволенням будемо надавати усіляку допомогу. Адже маємо спільну мету – підготувати кваліфікованих фахівців, професіоналів своєї справи, які будуть готові до викликів сучасності та потреб ринку. 

Разом до перемоги!!! Все буде Україна!!!