Новини

Перед Великоднем на виробництво

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 05.05.2021

Перед Великоднем студенти спеціальності "Харчові технології" мали нагоду попрацювати на харчовому виробництві - допомогти пакувати великодню випічку та ознайомитись з технологією виробництва пасок та калачів на одному з найпотужніших хлібокомбінатів міста Чернівці. Кафедра співпрацює з хлібокомбінатом, на якому студентам проводяться екскурсії, виробничі практики. Випускники кафедри працевлаштовуються на підприємстві. Інколи, в умовах підвищеного навантаження на співробітників, підприємці залучають до роботи студентів профільних спеціальностей. До обов'язків наших студентів входило пакування калачів, пасочок та іншої продукції, яку хлібокомбінат виготовив до Великодніх свят. Всі роботи проводились з суворим дотриманням як протиепідемічних, так і санітарно-гігієнічних вимог. Приємним бонусом стала екскурсія по підприємству та ознайомлення з різними технологічними лініями виробництва. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.