Новини

Співробітники кафедри хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції взяли участь у міжнародній конференції «Молекулярні технології визначення хімічних і біологічних агентів»

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 19.05.2016

Захід, організований Інститутом сучасних досліджень НАТО, призначений для ознайомлення учасників із сучасним станом справ у галузі технології біодетекції. Під час роботи наукової конференції були відвідані лекції та семінари провідних вчених у галузі хімії (Joseph Banoub, Memorial University, St John’s, Canada) спектроскопії (Mats Boren, Швеція), молекулярного аналізу, радіології та нуклеарних агентів (Giovanni Sindona, Італія). 

Представники взяли участь у дискусіях, майстер-класах з питань летальної токсичності і важких захворювань, викликаних хімічними і біологічними агентами, токсинами, вибуховими речовинами і радіологічними загрозами, які потенційно можуть бути використані в терористичних актах.

Свої результати наукових досліджень у вигляді стендових та усних доповідей представляли доценти кафедри Вінклер І.А. і Кондратьєва І.В., та асистент Дійчука В. В.

2

3

4

7