Новини

Стан і перспективи харчової науки і промисловості

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 26.09.2022

Викладачі кафедри хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції взяли участь у VI Міжнародній науково-технічній конференції "Стан і перспективи харчової науки і промисловості", яка відбулась 22 вересня 2022 року в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя. З усними доповідями виступили викладачі кафедри к.х.н., доц. Воробець М.М. на тему "Вплив добавки порошку гречаної лузги на органолептичні властивості хліба пшеничного" та к.х.н., доц. Сачко А.В. на тему "Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів"