Новини

Студенти кафедри на конференції в Кракові

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 03.05.2018

Вже понад 5 років існує угода про співпрацю між нашим університетом і Краківською політехнікою імені Тадеуша Костюшки, згідно якої студенти обох вузів мають змогу брати участь у конференціях, роботі літніх шкіл, а також отримати подвійний диплом європейського зразка.

24 квітня 2018 р. в стінах Краківської політехніки ім. Тадеуша Костюшки (Польща) відбулася чергова, щорічна міжнародна студентська конференція “Sesja Studenckich Kół Naukowych 2018”, в якій взяли участь студенти кафедри Вербовецька Анжеліка та Мегера Ольга.

У рамках конференції учасники ознайомились із основними напрямками науково-дослідної роботи кафедр політехніки та із сучасним технологічним обладнанням. Крім роботи секції учасників конференції чекала насичена культурна програма. Гості відвідали історичні пам’ятки Кракова - Вавель, копець Костюшки, історичний центр міста. 25 квітня відбувся круглий стіл студентів з деканом факультету хімічної технології та інженерії проф. Даріушем Богдалом, який подякував студентам за участь в конференції та нагородив сертифікатами. Професор наголосив на важливості міжнародної співпраці і запросив наших студентів на навчання у магістратурі та аспірантурі політехніки. Щиро висловлюємо подяку нашим польським колегам за гостинність та дружню атмосферу.

2

3

4

5

6

7