Новини

ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ-ХАРЧОВИКІВ

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 27.06.2019

В 20-тих числах червня відбулися захисти бакалаврських робіт студентів спеціальності «Харчові технології та інженерія» повної і скороченої форм навчання.

Дипломанти представили роботи на різноманітні цікаві теми, зокрема дослідження нових пакувальних матеріалів для м’ясних та молочних продуктів, властивостей настоянок лікарських рослин, вмісту шкідливих харчових добавок у м’ясопродуктах, створення технології виготовлення нових оздоровчих продуктів на основі вторинної сировини молочних виробництв, створення купажованих олій зі збагаченим полівітамінним складом та багато інших.

Виконання низки робіт проводилося безпосередньо на харчових виробництвах, оскільки значна частина студентів, починаючи з 3-го курсу, працевлаштовані за фахом.

Колектив кафедри вітає випускників з успішним захистом кваліфікаційних робіт та бажає успіхів у професійній діяльності і особистому житті!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

tort