Новини
Відбувся захист кваліфікаційних робіт студентів-харчовиків
Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 27.06.2022
В четвер 23 червня відбувся захист кваліфікаційних робіт освітнього рівня "бакалавр" студентів спеціальності "Харчові технології". До складу комісії ввійшли: представник роботодавців - заступник директора ТОВ «Чернівецький хлібокомбінат» Сандуляк В. Д. (голова комісії), Аксьонова О.Ф. – к.т.н., доцент кафедри хімії, біології, мікробіології та гігієни харчування Державного біотехнологічного університету (м. Харків) та Кобаса І.М. – д.х.н., професор кафедри хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції.
ЕК охарактеризувала дипломні (кваліфікаційні) роботи як такі, що відповідають сучасному стану науки, техніки, виробництва, прийняла ухвалу видати дипломи з присвоєнням кваліфікації «Бакалавр з харчових технологій» 12 студентам денної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології».
Слід відмітити роботи Равлюка Олександра, яка присвячена модернізації технології виготовлення шоколадної маси для шоколадного яйця з сюрпризом в умовах діючого підприємства ТОВ «СААДЕТ УКРАЇНА» та Романюка Іларіона, яка присвячена удосконаленню технології медовмісних алкогольних напоїв на прикладі медовухи. Результати обох робіт доповідалися на ІІІ Міжнарожній науково-практичній конференції студентів та молодих учених «Перші наукові кроки -2022».