Новини

Виклики та можливості сьогодення: студентка кафедри пройшла онлайн курс Стенфордського університету

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 01.06.2020

Карантин – не тільки захід для збереження свого здоров’я, а й час для освоєння нових наук, читання книг, вивчення іноземних мов, удосконалення навичок. Також під час карантину є змога онлайн навчатися в іноземних вишах, які дають безкоштовний доступ до різноманітних дисциплін.

„Так я змогла пройти курс навчання у Стенфордському університеті”, говорить студентка 3-го курсу спеціальності 181 – „Харчові технології” Джоанна Ілюк.  Дисципліну, яку я вивчала називалася «Introduction to Food and Health». Ця навчальна дисципліна тісно пов’язана з моєю спеціальністю „Харчові технології”, адже вона розглядає питання про поживні речовини, які містяться в харчових продуктах, їх властивості та функції, різницю між промислово-виготовленою їжею та здоровою, справжньою їжею, а також про те, як обирати продукти харчування, які будуть підтримувати наше здоров’я. Лектори давали практичні поради щодо приготування цих продуктів, правильність читання етикеток та складання збалансованого раціону.

Навчання проводилося англійською мовою у вигляді відео-лекцій. Після кожної теми потрібно було проходити тест, для закріплення знань та отримання балів. Після завершення курсу студент має можливість отримати сертифікат, про закінчення навчання з певної дисципліни. Я отримала такий сертифікат.

У цілому можу сказати, що дистанційне навчання в іноземному ВУЗі допомагає вдосконалити свої знання з іноземної мови, є прекрасним шансом отримати нові навички, які обов’язково знадобляться в майбутньому, є незабутнім досвідом та великою перевагою для студента, який прагне розвиватися.

Joanna

Stanford online