Новини

Вітаємо студентів кафедри

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 11.04.2017

5-6 квітня в Національному університеті харчових технологій відбулась 83-я Міжнародна конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Учасниками стали молоді науковці з усіх куточків України, близького і далекого зарубіжжя. Пленарне засідання відкрив проректор університету з наукової роботи, професор Олександр Шевченко, який тепло привітав молодих науковців від ректора, професора Анатолія Українця, колективу вишу та особисто від себе. Проректор коротко розповів про численні наукові здобутки університету й побажав учасникам зібрання плідної й цікавої роботи.

Робота конференції завершилася підсумковим пленарним засіданням і врученням почесних грамот кращим доповідачам конференції.

Наш університет гідно представили студенти нашого інституту кафедри хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції четвертокурсниці Луців Мар’яна, Кучурян Карина, які отримали доплом І ступеня, Кіріш Тетяна, яка повернулась із дипломом ІІ ступеня і третьокурсниці Лисяк Марія, котра була нагороджена дипломом ІІІ ступеня та Вакарик Надія, що отримала диплом І ступеня. Вітаємо та бажаємо їм натхнення і наснаги!

2

3

4