Новини

Вітаємо з ювілеєм

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 19.06.2017

 17 червня 2017 року виповнилося 60 років доктору хімічних наук, професору, академіку Академії наук вищої школи України, завідувачу кафедри хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції Кобасі Ігорю Михайловичу.

Кобаса І.М. випускник Чернівецького державного університету 1979 року, пройшов творчий шлях від інженера до професора університету. Ігор Михайлович знаний в Україні та за кордоном вчений. Він завжди знаходиться на передових рубежах української і світової науки, підготував 4 кандидатів наук та не один десяток магістрів.

Професор Кобаса І.М. – високо досвідчений, шанований викладач, веде фундаментальні навчальні курси для студентів спеціальностей «Хімія», «Харчові технології», «Біологія», «Біотехнологія».

Колектив кафедри високо цінує його життєву мудрість і людяність, чуйність і доброту, компетентність і професіоналізм, працьовитість і наполегливість, які створили Ігорю Михайловичу заслужений авторитет і повагу серед співробітників та студентів університету. В день ювілею бажаємо Ігорю Михайловичу міцного козацького здоров'я, невичерпної енергії і оптимізму, родинного затишку, довголіття, творчої наснаги, мудрих задумів і нових успіхів у науковій роботі та в розбудові нашого університету! Нехай життя Вам дарує лише радість, щастя, успіх, любов, благополуччя і повагу від оточуючих!

1

2

3

4