Новини

З Великоднем!

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 06.04.2018

Великдень - одне з найсвітліших та найрадісніших свят.  Це особливий день, який символізує початок нового життя. Кожен отримує надію на порятунок, адже воскрес Христос. Це свято родинне, всі обов’язково мусять зібратися за великоднім столом. Вважається, що завдяки цьому родина триматиметься купи протягом року. Чисте, фарбоване або ж розписане яйце символізує модель Всесвіту, з яйця починається життя. З тієї хвилини, коли на яйце наноситься орнамент, воно перестає бути простим яйцем, а стає святою писанкою.

З метою збереження християнських традицій, родина кафедри хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції в переддень Великого дня, в чистий четвер, 5 квітня, зібралася писати писанки за ошатним столом. Студенти спеціальності «Харчові технології» вчились наносити візерунки, а хто вмів – вдосконалювали свої вміння у розписі великодніх яєць із застосуванням класичної воскової техніки.

Колектив кафедри хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції та студенти спеціальності «Харчові технології» щиро вітають Вас із прийдешніми святами:

Свяченого яєчка, доброї паски,

І сонця окрайчик з Божої ласки!

У мирі та щасті, добрі та любові,

Святкуйте Великдень в родинному колі!

3

26

45

1