Силабуси обов'язкових компонентів ОП

  1. Актуальні питання історії та культури України;
  2. Українська мова (за професійним спрямуванням);
  3. Філософія;
  4. Іноземна мова (за професійним спрямуванням);
  5. Вища математика;
  6. Фізика;
  7. Інформаційні та комунікаційні технології в галузі;
  8. Біохімія;
  9. Технічна мікробіологія;
  10. Хімічні основи харчових технологій;
  11. Модернізація технологічних процесів харчових виробництв;
  12. Харчова хімія;
  13. Теоретичні та законодавчі основи безпеки харчових продуктів;
  14. Харчові технології;
  15. Методи контролю якості харчової продукції;
  16. Сучасні системи менеджменту харчових підприємств;
  17. Технологічна експертиза харчової продукції;
  18. Науково-дослідна робота студентів;
  19. Інженерія безпеки та охорона праці;
  20. Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації;
  21. Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю;
  22. Процеси і апарати харчових виробництв;
  23. Теплотехніка та електротехніка в харчових виробництвах;
  24. Екологічна безпека технологій у харчових виробництвах;
  25. Моніторинг виробничих процесів;
  26. Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти;
  27. Наукові основи харчових технологій;
  28. Автоматизація виробничих процесів;
  29. Економіка і управління харчових виробництв;
  30. Курсова робота;
  31. Хіміко-аналітична практика;
  32. Фахова ознайомча практика;
  33. Технологічна практика;
  34. Переддипломна практика;
  35. Дипломна робота.