Силабуси обов'язкових компонентів ОП
- Актуальні питання історії та культури України;
- Українська мова (за професійним спрямуванням);
- Філософія;
- Іноземна мова (за професійним спрямуванням);
- Вища математика;
- Фізика;
- Інформаційні та комунікаційні технології в галузі;
- Біохімія;
- Технічна мікробіологія;
- Хімічні основи харчових технологій;
- Модернізація технологічних процесів харчових виробництв;
- Харчова хімія;
- Теоретичні та законодавчі основи безпеки харчових продуктів;
- Харчові технології;
- Методи контролю якості харчової продукції;
- Сучасні системи менеджменту харчових підприємств;
- Технологічна експертиза харчової продукції;
- Науково-дослідна робота студентів;
- Інженерія безпеки та охорона праці;
- Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації;
- Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю;
- Процеси і апарати харчових виробництв;
- Теплотехніка та електротехніка в харчових виробництвах;
- Екологічна безпека технологій у харчових виробництвах;
- Моніторинг виробничих процесів;
- Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти;
- Наукові основи харчових технологій;
- Автоматизація виробничих процесів;
- Економіка і управління харчових виробництв;
- Курсова робота;
- Хіміко-аналітична практика;
- Фахова ознайомча практика;
- Технологічна практика;
- Переддипломна практика;
- Дипломна робота.