Силабуси вибіркових компонентів ОП
- Інформаційне забезпечення харчових технологій
- Пошук, аналіз та обробка інформації з різних джерел
- Технологія води та водопідготовка харчових виробництв
- Нутриціологія
- Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів
- Основи здорового харчування
- Функціональні харчові продукти
- Оцінка якості вимірювань
- Технології полісахаридів
- Метрологічне та нормативне забезпечення харчової безпеки
- Технічний аналіз сировини та харчових продуктів
- Технологія молекулярної кухні
- Хімічні методи в аналізі харчових продуктів
- Органолептичний аналіз харчових продуктів
- Аналіз природних об’єктів та продуктів харчування
- Наукові основи створення екобезпечних пакувальних матеріалів
- Технологія дитячого та геродієтичного харчування
- Інноваційні харчові продукти
- Хімія смаку, кольору і запаху
- Натуральні барвники у харчовій промисловості
- Харчові добавки в галузі
- Лабораторні спеціалізації з харчових технологій
- Технологічний семінар
- Оцінка безпеки харчових продуктів
- Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв
- Товарознавство харчових продуктів
- Інструментальні методи аналізу харчових продуктів
- Оптичні методи аналізу харчових продуктів
- Спектральний аналіз в харчовій хімії
- Організація ХАССП на підприємствах харчової промисловості
- Організація харчових виробництв