ПІДРОЗДІЛ
ЕКСПЕРТИЗИ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ

Кафедри хімії та експертизи харчової продукції

Авторизація

  • Головна
  • Про інститут
    • Дирекція інституту
    • Вчена рада
    • Науково-організаційна рада
    • Методична рада
    • Рада з ІКТ
    • Рада кураторів
    • Профспілка
    • Нормативні документи
  • Абітурієнту
  • Студенту
  • Аспіранту та докторанту
  • Викладачу
  • Контакти
  • in English

Наша кафедра

  • Про кафедру
  • Новини
  • Колектив кафедри
  • Наукова робота
  • Навчальна робота
  • Сторінка абітурієнта
  • Бібліотека кафедри
  • Контакти та довідка
  • Матеріально-технічна база
  • Практична підготовка
  • Виховна робота

Персональні сторінки

  • Кобаса І.М.
  • Воробець М.М.
  • Дійчук В.В.
  • Кондрачук І.В.
  • Сачко А.В.
  • Борук С.Д.
  • Сема О.В.

 

Наша гордість

Кажуть, що сесія - це раптовий інтерес студентів до різноманітних підручників, конспектів, а також пошуки свого читацького чи забутого паролю від облікового запису на сервері електронного супроводу навчання.

Але є студенти, інтереси яких не залежать від періоду навчання. Ім вистачає часу на все. Вони щасливі. Вони не з тих, хто має все найкраще. Вони з тих, хто бере все найкраще з того, що мають. Найсильніші з них, безперечно, мають бути відзначені.

читати далі >>>

Корисні матеріали

Для ознайомлення з іншими корисними матеріалами перейдіть за посиланням:

інші корисні матеріали >>>


Зміни до ОП

Відповідь на зауваження ЕГ та ГЕР (акредитація 2021)

Протокол засідання проєктної групи

Протокол зустрічі робочої групи зі здобувачами

Таблиця змін ОП


 

ОГОЛОШЕННЯ

Проєкт ОП "ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕКА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ" До уваги студентів, випускників, викладачів, роботодавців та працівників харчової та переробної галузі. Пропонуємо до обговорення проєкт освіт...

Веб-сторінки студентського самоврядування До уваги студентів першого та інших курсів, всіх зацікавлених осіб: інформацію про студентське самоврядування в Навчально-науковому інституті ...

Обговорення проєкту ОП "Технологічна експертиза, безпека харчової продукції та модернізація технологічних процесів" Шановні студенти, випускники, викладачі та роботодавці харчової та переробної галузі. Пропонуємо до обговорення проєкт освітньо-професій...

Порядок захисту випускних кваліфікаційних робіт з використанням дистанційних технологій навчання В п'ятницю 19.06.20 о 13.00 розпочнеться захист бакалаврських робіт спеціальності 181 "Харчові технології" з використанням дистанційних технол...

Продовжено дистанційний тур Всеукраїнської олімпіади для абітурієнтів! В зв’язку з продовженням карантину дистанційний тур Всеукраїнської університетської олімпіади для професійної орієнтації вступників продовжен...

читати всі оголошення >>>

Вступ на навчання

Вагові коефіцієнти за результати національного мультипредметного тесту (НМТ)

102 Хімія

ОП «Хімія»
Денна форма

1. Українська мова (0,3)
2. Математика (0,35)
3. Хімія (0,5),
або Біологія (0,35),
або Фізика (0,35),
або Історія України (0,35),
або Іноземна мова (0,3)
4. Мотиваційний лист


181 Харчові технології

ОП «Якість та безпека харчової продукції»
Денна форма

1. Українська мова (0,3)
2. Математика (0,5)
3. Хімія (0,5),
або Фізика (0,5),
або Біологія (0,2),
або Іноземна мова (0,3)
або Історія України (0,2),
4. Мотиваційний лист

читати далі >>>

Важливо

 

  • Графік консультацій
  • Графік роботи навчально-допоміжного персоналу кафедри
  • Графік контролю успішності студентів
  • Графік взаємовідвідування занять викладачами

 

Як нас знайти

N 48.292895    E 25.927627

вул. Лесі Українки, 25; 
м. Чернівці

 

 

Copyright © 2004-2023
ННІ біології, хімії та біоресурсів.
Designed by Volodymyr Nikorych