Персональні сторінки
Наша гордість
Кажуть, що сесія - це раптовий інтерес студентів до різноманітних підручників, конспектів, а також пошуки свого читацького чи забутого паролю від облікового запису на сервері електронного супроводу навчання.
Але є студенти, інтереси яких не залежать від періоду навчання. Ім вистачає часу на все. Вони щасливі. Вони не з тих, хто має все найкраще. Вони з тих, хто бере все найкраще з того, що мають. Найсильніші з них, безперечно, мають бути відзначені.
Корисні матеріали
Для ознайомлення з іншими корисними матеріалами перейдіть за посиланням:
Зміни до ОП
Відповідь на зауваження ЕГ та ГЕР (акредитація 2021)
Протокол засідання проєктної групи
Протокол зустрічі робочої групи зі здобувачами
ОГОЛОШЕННЯ
Проєкт ОП "ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕКА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ" До уваги студентів, випускників, викладачів, роботодавців та працівників харчової та переробної галузі. Пропонуємо до обговорення проєкт освіт...
Веб-сторінки студентського самоврядування До уваги студентів першого та інших курсів, всіх зацікавлених осіб: інформацію про студентське самоврядування в Навчально-науковому інституті ...
Обговорення проєкту ОП "Технологічна експертиза, безпека харчової продукції та модернізація технологічних процесів" Шановні студенти, випускники, викладачі та роботодавці харчової та переробної галузі. Пропонуємо до обговорення проєкт освітньо-професій...
Порядок захисту випускних кваліфікаційних робіт з використанням дистанційних технологій навчання В п'ятницю 19.06.20 о 13.00 розпочнеться захист бакалаврських робіт спеціальності 181 "Харчові технології" з використанням дистанційних технол...
Продовжено дистанційний тур Всеукраїнської олімпіади для абітурієнтів! В зв’язку з продовженням карантину дистанційний тур Всеукраїнської університетської олімпіади для професійної орієнтації вступників продовжен...
Вступ на навчання
Вагові коефіцієнти за результати національного мультипредметного тесту (НМТ)
102 Хімія
ОП «Хімія»
Денна форма
1. Українська мова (0,3)
2. Математика (0,35)
3. Хімія (0,5),
або Біологія (0,35),
або Фізика (0,35),
або Історія України (0,35),
або Іноземна мова (0,3)
4. Мотиваційний лист
181 Харчові технології
ОП «Якість та безпека харчової продукції»
Денна форма
1. Українська мова (0,3)
2. Математика (0,5)
3. Хімія (0,5),
або Фізика (0,5),
або Біологія (0,2),
або Іноземна мова (0,3)
або Історія України (0,2),
4. Мотиваційний лист