Оголошення

Cтудентська наукова конференція 2020 секція Хімія та Харчові технології

Опубліковано: Халавка Юрій Богданович, 20.04.2020

Cтудентська наукова конференція День 1 Програма засідання секцій Хімія та Харчові технології Agenda of Chemistry and Food Technology section Середа - 22.04-Wednesday Початоко 14:50 /Startsat 14:50 (Kyiv time) 1. Варварюк А., Гаврилоє О. Амінокарбонільні похідні3,4-дигідропіримідин-2-ону як інгібітори вільнорадикальних реакцій. Науковийкерівник – проф. Лявинець О.С. 2. Василькова У. Особливості топлення твердих розчинів Cd0.70Mn0.30Te.Науковий керівник – доц. Копач О.В. 3. Матвій А. Фазові рівноваги в твердих розчинах Cd0.80Mn0.20Te.Науковий керівник – доц. Копач О.В. 4. Нікіфор М. Синтез похідних тіазолу на основі2-[(5-арил-2-фураніл)метилен]гідразинкарботіамідів та прогнозування їхбіологічної активності. Науковий керівник – к.х.н. Скрипська О.В. 5. Федорась С. Похідні5-бензиліденбарбітурової кислоти як інгібітори вільнорадикальних реакцій. Науковий керівник – проф. ЛявинецьО.С. 6. Черняк М. Синтез і властивості похідних 5-бензиліденбарбітуровоїкислоти. Науковий керівник – проф. Лявинець О.С. 7. Готинчан А. Математичне планування синтезу квантовихточок AgInS2/ZnS. Науковий керівник – к.х.н. Окрепка Г. М. 8. Fryźlewicz A. Synthesis and concept oftransformation of selected analogues of diazomethane to five-memberedheterocyclic compounds. Науковий керівник – prof. Radomir Jasiński. 9. Olszewska A., Roczeń M. Decomposition of nitroethyl carboxylatescatalysed by Lewis acids. Науковий керівник – dr inż. Agnieszka Kącka-Zych. 10.Zawadzińska K. Participation ofacetonitrile N-oxide in 1,3-dipolar cycloaddition leading to five memberedheterocyclic systems. Науковий керівник – prof. Radomir Jasiński, Kula Karolina. Програма засідання секцій Хімія та Харчові технології Agenda of Chemistry and Food Technology section Четвер - 23.04 - Thursday Початоко 14:50 /Startsat 14:50 (Kyiv time) Приєднатися до Hangouts Meet meet.google.com/sye-jhfv-zeo Головуюча – доц. Сачко А.В. 1. Божук Д. Розробка завдань для контролюзнань з органічної хімії у форматі ЗНО. Наукові керівники - асист. Ю.М. Андрійчук, вчитель-методист Т.М.Горбик. 2. Вербовецька А. Розробка дослідницькогомікропроєкту “Підтвердження якісного та кількісного складу солі барію” дляознайомлення учнів з основами хімічного аналізу. Наукові керівники – асист.Ю.М. Андрійчук, доц. Ю.Б. Халавка. 3. СорощукК. Розробкаметодичних матеріалів для формування в учнів природничо-наукових тасвітоглядних компетентностей на уроках хімії. Науковий керівник – доц.Іваніцька В.Г. 4. Пиптюк О. Фотолюмінесцентні властивості квантових точок AgInS2.Науковий керівник – к.х.н. Окрепка Г. М. ХАРЧОВІТЕХНОЛОГІЇ 1. Ілюк Дж.Застосування люмінесцентного аналізу для виявлення фальсифікації меду водою.Керівник – доц. Воробець М.М. 2. Макаренко А.Кваліметричнаоцінка домашнього майонезу з різним вмістом соняшникової олії. Керівник - доц.Воробець М.М. 3. ПоповичА., ІлюкДж. Дослідження вмісту нітратів в овочевій та фруктовійпродукції. Керівник – асист. Сема О.В. 4. Равлюк О.Порівнянняфізико-хімічних властивостей питного молока в осінній та зимовий сезон. 5. Романюк І.Порівняннякислотності газованих безалкогольних напоїв. Керівник –доц. Сачко А.В. 6. Швед К. Технологія одержання та фізико-хімічні показники якостівершкового масла. Керівник – асист. Сема О.В.