Новини

КОНФЕРЕНЦІЯ!

Опубліковано: Язловицька Людмила Степанівна, 01.11.2019

Організаційний комітет повідомляє, що I Міжнародна науково-практична конференція “СТАЛЕ БДЖІЛЬНИЦТВО В УКРАЇНІ” відбудеться 6-8 листопада 2019 року у м. Чернівці (Україна). Організаторами конференції є Інститут біології, хімії та біоресурсів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Асоціація виробників продукції бджільництва «Буковинський бджоляр», Спілка пасічників України за участі Українського товариства генетиків і селекціонерів ім. М.І. Вавилова та Об’єднання матководів України. Конференція проводиться за сприяння Чернівецької обласної державної адміністрації.

Заїзд, реєстрація та поселення учасників відбудуться 6 листопада з 8-00 до 11-00 у корпусі №5 Чернівецького національного університету за адресою вул. Коцюбинського, 2.

Місце проведення

Конференція проходитиме в Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (корпус №5, 2-й поверх м. Чернівці, вул. Коцюбинського, 2).

Відкриття конференції відбудеться о 1115 6 листопада 2019 року в Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (корпус №5, 2-й поверх м. Чернівці, вул. Коцюбинського, 2).

Пленарні засідання 6 листопада з 12.00 п о 18.00