Новини

Мотивація учнівської молоді до науково-дослідної роботи

Опубліковано: Язловицька Людмила Степанівна, 21.11.2018

17 листопада 2018 року в Інституті біології, хімії та біоресурсів відбулась зустріч учнів закладів середньої освіти, слухачів  Буковинської Малої Академії Наук України  з замісником директора інституту по науці, доктором біологічних наук, професором, завідувачем кафедри молекулярної генетики та біотехнології Волковим Романом Анатолійовичем.Захід проводився з метою стимулювання обдарованої учнівської молоді до науково-дослідної діяльності в рамках проекту «Наука в особистостях».

Професор ознайомив слухачів із новітніми підходами дослідження в сучасних галузях біології, зокрема генетики в ХХІ столітті, розповів захоплюючі історії з власного наукового довіду. Крім того, учням було продемонстровано сучасне обладнання, з яким працюють співробітники та студенти кафедри молекулярної генетики та біотехнології.

Своїми враженнями про дану зустріч поділилася  методист  Буковинської Малої Академії Наук України Маряна Остапюк. http://chernivtsi.man.gov.ua/news/Novini_akademii/TSikava_zustrich_u_ramkah_proektu_Nauka_v_osobistostjah/