Новини

Студенти кафедри молекулярної генетики та біотехнології взяли участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

Опубліковано: Іщенко Ольга Олегівна, 06.07.2022

Студенти-магістранти кафедри молекулярної генетики та біотехнології Борсук Надія та Валін Максим взяли участь у  Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році. Незалежні зовнішні рецензенти високо оцінили рівень поданих на конкурс робіт. Кожна наукова робота мала свою  актуальність та практичне значення. Згідно з наказом ЧНУ автори були нагороджені як переможці I туру.

 

Теми доповідей наших студентів:

Борсук Надія - «Експресія генів sHsp та Hsf за дії теплового стресу у нокаутної лінії Arabidopsis thaliana зі зниженою активністю каталази.»  Наукові керівники – д. б. н., проф. Панчук Ірина Ігорівна, к.б.н., асист. Буздуга Інна Миколаївна.

 

Валін Максим - «Структурний поліморфізм гену CNR12 у Prunus avium та споріднених видів.» Наукові керівники - д.б.н., проф.Волков Роман Анатолійович, старший науковий співробітник,  к.б.н. Тинкевич Юрій Олегович.

Колектив кафедри молекулярної генетики та біотехнології вітає переможців та їх наукових керівників.

Бажаємо подальших успіхів у науковій роботі.