Новини

Студентський дискусійний клуб: "Біоритми та чому ми хочемо спати."

Опубліковано: Козуб Людмила Володимирівна, 05.04.2024

3 квітня відбувся студентський дискусійний клуб на тему: "Біоритми та чому ми хочемо спати." Доповідачами виступили студент 4 курсу Микола Піхоцький та студентка 3 курсу Кароліна Ковальчук. Дискусійний клуб розпочався з проведення анкети Хорна-Остберга серед усіх присутніх. Це дозволило кожному оцінити свій власний хронотип та підготуватися до подальшої дискусії. Після цього учасники прослухали цікаву інформацію про фотоперіодичність, циркадні, місячні та сезонні ритми. Присутні змогли краще зрозуміти, як ці біологічні ритми впливають на їхній щоденний режим та загальний стан організму. 

Під час жвавої дискусії учасники обговорили поняття сну та його важливість для здоров'я, а також розглянули класифікацію хронотипів. Кожен мав можливість висловити свої думки та досвід у цих питаннях.  Атмосфера в залі була стимулюючою та дружня, а спільне обговорення теми відбувалося за чашкою чаю зі смаколиками.

Всіх зацікавлених студентів та викладачів запрошуєм приєднатися до майбутніх зустрічей студентського дискусійного клубу, де можна буде поділитися своїми знаннями та досвідом

 

dys       dys2  

 

dys3