Новини

Вітаємо Володимира Череватова з ювілеєм!

Опубліковано: Діденко Наталія Олександрівна, 11.02.2021

Яке щастя мати можливість бути частиною великої родини, душевного колективу! Щастя бачити талановитих колег, спостерігати, як вони ростуть з року в рік! Щастя спостерігати взаємодію з колегою, коли він не просто вчитель, а як наставник, який виховує, ростить, любить! Щастя бачити колег, які в строю, які в темі і постійному розвитку! Щастя так само усім колективом кафедри молекулярної генетики та біотехнології вітати колегу Володимира Череватова з ювілеєм!

З вами поруч, як би сама собою створюється атмосфера розуміння, довіри і теплих почуттів! Висловлюємо вам вдячність за те, що завжди перебуваєте разом з нами, підтримуєте і вчіть професійним навичкам! Ми пишаємося вами! Ми віримо у вас! Ми ставимо вас у приклад молоді!

Вітаючи Вас, хочеться від душі побажати могутнього здоров’я, міцних сил для досягнення задуманих цілей. Довгі літа, миру і щастя вам, дорогий колего! І нехай у Вас завжди буде піднесений відмінний настрій, а життя наповнене приємними моментами, сюрпризами та яскравими емоціями.

З Днем Народження!