Новини

Візит викладачів кафедри молекулярної генетики та біотехнології в Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології імені С. З. Гжицького

Опубліковано: Козуб Людмила Володимирівна, 27.12.2023

Викладачі кафедри молекулярної генетики та біотехнології -  к.б.н., доц. Л. С. Язловицька,  к.б.н., доц. Г. Г. Савчук та  к.б.н., асист. О. В. Череватов з жовтня по грудень відвідали Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології імені С. З. Гжицького. Викладачам представили навчально-методичні, наукові напрямки кафедри нормальної та патологічної фізіології імені С. В. Стояновського та кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин ім. Г. В. Звєрєвої.

Ознайомилися:

- з особливостями викладання дисципліни "Фізіологія тварин", "Фізіологія сільськогосподарських тварин", "Патологічна фізіологія тварин", "Нейрофізіологія з основами зоопсихології" для студентів факультету ветеринарної медицини.

- з особливостями навчальної практики на кафедрі нормальної та патологічної фізіології імені С. В. Стояновського. 

Оволоділи: 

- сучасними методами дослідження і розширенням спектру наукових методик при виконанні клінічних і експериментальних наукових робіт;

- удосконаленням методів формування фахових компетенцій студентів у сфері біотехнології розмноження тварин. 

vis1vis2

Л. С. Язловицька підготувала та прочитала лекцію на тему: "Адаптація тварин до екстремальних умов існування (гіпоксії та екстремальних температур)" в рамках курсу "Патологічна фізіологія".  

vis3   

vis4vis5