Абітурієнту

Освітня програма "Якість і безпека харчової продукції" за спеціальністю 181 "Харчові технології" буде проходити планову акредитацію у 2024-2025 н.р.

Вступ на навчання

181 "Харчові технології" (ОР "Бакалавр" на основі ПЗСО, ОКР Молодшого спеціаліста, ОС Молодшого бакалавра) у 2024 році за результатами НМТ (бюджет або контракт).

Перелік конкурсних предметів (НМТ 2024)

Вагові коефіцієнти

Перелік конкурсних предметів (НМТ 2022-23)

Вагові коефіцієнти

 

 

1. Українська мова

0,3

1. Українська мова

0,3

 

2. Математика

0,5

2. Математика

0,5

 

3. Історія

0,2

3. Історія

0,2

 

4. Іноземна мова

0,3

3. Іноземна мова

0,3

 

4. Біологія

0,2

3. Біологія

0,2

 

4. Фізика

0,5

3. Фізика

0,5

 

4. Українська література

0,2

3. Хімія

0,5

 

4. Географія

0,2

4. Мотиваційний лист

-

 

4. Хімія

0,5

 

5. Мотиваційний лист

-

 

 

102 "Хімія" (ОР "Бакалавр" на основі ПЗСО) у 2024 році за результатами НМТ (бюджет або контракт):

Перелік конкурсних предметів (НМТ 2024)

Вагові коефіцієнти

Перелік конкурсних предметів (НМТ 2022-23)

Вагові коефіцієнти

 

 

 

 

 

 

 

1. Українська мова

0,3

1. Українська мова

0,3

 

2. Математика

0,35

2. Математика

0,35

 

3. Історія

0,35

3. Історія

0,35

 

4. Іноземна мова

0,3

3. Іноземна мова

0,3

 

4. Біологія

0,35

3. Біологія

0,35

 

4. Фізика

0,35

3. Фізика

0,35

 

4. Українська література

0,2

3. Хімія

0,5

 

4. Географія

0,35

4. Мотиваційний лист

-

 

4. Хімія

0,5

 

5. Мотиваційний лист

-

 

 

 

Вступ на навчання для здобуття освітнього рівня "Магістр", спеціальність 102 "Хімія", ОПП "Хімія" (держзамовлення чи платна форма навчання):

1. ЄВІ, ТЗНК (0,2)

2. ЄВІ, іноземна мова (0,2)

3. Фаховий іспит (0,6)

4. Мотиваційний лист.