Новини

Диплом ІІІ ступеня у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» виборов студент 3 курсу

Опубліковано: Адміністратор ХіЕХП, 09.04.2023

В період з 3 по 7 квітня 2023 року на базі Національного університету харчових технологій відбувся другий етап конкурсу захисту студентських наукових робіт. Кафедру хімії та експертизи харчової продукції Чернівецького національного університету представляв студент 3 курсу Михайло Чепурняк з роботою «Розробка рецептури майонезного соусу на основі казеїну харчового та соєвого протеїну», науковий керівник – доц. Анастасія  Сачко
Робота представлялась на секції «Технології м’ясних, молочних та олійно-жирових продуктів». На підставі рецензій та оцінки наукових доповідей учасників науково-практичної конференції галузева конкурсна комісія присудила Михайлу Чепурняку диплом ІІІ ступеня.

Щира подяка за допомогу у досягненні високого результату доценту Харківського біотехнологічного університету Губському Сергію Михайловичу та компанії «DonauLab Ukraine» за надану можливість роботи на сучасному обладнанні.

Вітаємо переможця та бажаємо не зупинятись на досягнутому!