Новини

Практичне заняття на базі Чернівецької регіональної державної лабораторії

Опубліковано: Адміністратор ХіЕХП, 10.11.2023

Базовим компонентом формування продовольчої безпеки є забезпечення належної якості та безпеки продуктів харчування. Адже продовольча безпека має гарантувати не лише наявність, різноманітність та доступність продовольства, а також його високу якість та безпечність споживання для людини.

7 листопада 2023 року в рамках вивчення навчальної дисципліни «Оцінка безпеки харчової продукції»  студенти спеціальності 181 Харчові технології відвідали Чернівецьку регіональну державну лабораторію державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Студентів на практиці ознайомили із роботою основних підрозділів державної лабораторії: експертизи продуктів тваринного та рослинного походження, санітарно-ветеринарної експертизи, відділи бактеріологічних, вірусологічних, радіологічний та фізико-хімічний досліджень. Це хороший приклад застосування знань, вмінь та навичок, набутих під час вивчення дисципліни, які можуть бути використані в практичній діяльності майбутніх фахівців.

Висловлюємо щиру вдячність керівництву лабораторії за надану можливість та організаційне забезпечення екскурсії!