Новини

Студенти харчовики взяли участь у II Міжнародній науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених

Опубліковано: Адміністратор ХіЕХП, 28.10.2023

26 жовтня 2023 року на базі факультету переробних і харчових виробництв державного біотехнологічного університету відбулась II Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених. За словами організаторів, цього року конференція відзначилась широкою географією поданих тез, оригінальними ідеями, та значним колом питань для обговорення. В заході взяли участь близько 200 учасників онлайн. Створений науковий простір та обмін досвідом можуть слугувати потужним імпульсом до подальших наукових досліджень молодих вчених.

Від нашого інституту на конференції виступили студенти 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» Чепурняк Михайло та Мельник (Сандуляк) Анжеліка, які представили результати спільної роботи міжуніверситетської наукової групи на тему «Development of low-fat Mayonnaise: canned Aquafaba Beans as an Emulsifier». Керівниками роботи були доц. Сачко А.В. від нашого університету та доц. Губський С.М. від Державного біотехнологічного університету (м. Харків).