Новини
Відбулась відкрита лекція для студентів 1-го курсу спеціальності "Харчові технології"
Опубліковано: Адміністратор ХіЕХП, 10.05.2023
В понеділок 8 травня відбулась відкрита лекція асистента кафедри хімії та експертизи харчової продукції, к.х.н. Дійчука В.В. з дисципліни "Харчова хімія" на тему "Вода в сировині і харчових продуктах" для студентів 1-го курсу спеціальності "Харчові технології". На лекції були присутні директор інституту Марченко М.М., голова методичної ради інституту Москалик Г.Г., в.о. зав.кафедри хімії та експертизи харчової продукції Кобаса І.М., члени метод. ради та інші викладачі кафедри. Після заходу було обговорення, лекції дана позитивна оцінка.