Новини

Екосвідомість в режимі "Hard mode"

Опубліковано: Зароченцева Оксана Дмитрівна, 29.07.2023


Асистент кафедри екології та біомоніторингу Оксана Зароченцева 23 липня відвідала тренінг «Екосвідомість в режимі «Hard mode», організований ГО "Чернівецьке об'єднання "Захист" за підтримки European Endowment For Democracy в рамках реалізаії проєкту "Активісти інклюзивних громад". Учасників познайомили із успішні методи побудови екологічного середовища, "потойбічним" життям побутових відходів, успішними кейсами інших країн. Активне обговорення серед учасників та тренерів тренінгу викликало питання важливості екосвідомості у відбудові країни.

 

Екосвідомість в режимі "Hard mode" - це перший із циклу тренінгів "Активісти інклюзивних громад", які проходитимуть з травня по вересень 2023 р. у Чернівецькій ТГ та ще чотирьох громадах Чернівецької області. Цикл включає в себе 5 тренінгів:

  1. Екосвідомість в режимі "Hard mode". На цьому тренінгу учасники отримають інформацію про успішні методи побудови екологічного середовища.
  2. Посібник амбасадора безбар'єрності. На даному тренінгу учасники познайомляться з поняттями "безбар'єрність", "доступність", "інклюзія". Дізнаються про принципи створення суспільства, що буде доступним для кожного.
  3. Боротьба з емоційним вигоранням. На даному тренінгу учасники отримають практичні навички з виходу зі стану стресу, навантаження, емоційного вигорання.
  4. Проектний менеджмент. Учасники навчаться прописувати проєкти та формувати проєктні заявки, які допоможуть їм змінювати життя своєї громади.
  5. Комунікація з владою. Тренер надасть учасникам практичні інструменти комунікації та впливу на органи місцевого самоврядування.