Новини

Європейський тиждень мобільності на кафедрі екології та біомоніторингу

Опубліковано: Зароченцева Оксана Дмитрівна, 10.10.2018

У розрізі транскордонної європейської програми «Через сталий транспорт до чистого довкілля» 16-22 вересня за сприяння Буковинської агенції регіонального розвитку в Чернівцях підтримана загальноєвропейська ініціатива з популяризації сталих видів транспорту - Європейський тиждень мобільності (ЄТМ). Цьогоріч до заходу долучилися і студенти-екологи, які вирішили розповісти студентам різних курсів про вищезазначену програму.
19 вересня студентами кафедри екології та біомоніторингу зорганізовано еколекторій «живи мобільно – зберігай довкілля», в ході якого проведено екскурс, що ж таке - Європейський тиждень мобільності, де розповідалося про плюси та мінуси використання різних видів транспорту, заохочення до використання велосипеда та приєднання стати учасниками заходу.
Доцент Т.В. Морозова, як учасник «Urban camp» та «Mobility camp» розповіла про проект «Через сталий транспорт до чистого довкілля», та можливості реалізації певних проектів урбаністики. Нагадаємо, що метою проекту є зниження рівня забруднення атмосферного повітря, спричиненого викидами моторизованого транспорту. Досягнення мети передбачається через зміцнення транскордонної співпраці «людина-людині» між Україною та Молдовою. Період реалізації проекта 09.11.2017- 08.01.2019. 
Всім дякуємо за те що відвідали та приділили увагу!!!До нових зустрічей!